JOTAIN MEISTÄ...

SANSALAN JENGI

Minä: Johanna olen perustanut Koirahoitola ja -trimmaamo Sansalan tammikuussa 2020. Koirista olen koko elämäni pitänyt ja ensimmäisen oman koirani sain 2004. Silloin rakastuin pieneen pomeranian rotuun ja nykyään meillä asustaa seitsemän omaa pommia: Sansa, Pepi, Elsa, Misi, Martin, Tessa ja Maija. 

Työurani olen tehnyt matkailun- sekä kaupan alalla. Olen asunut useassa Euroopan maassa sekä opiskellut Rovaniemellä ja tehnyt töitä Joulupukin kanssa. Vuosina 2013-2019 työskentelin Helsingissä. 

Keväällä 2019 aloitin Helsingin AMIEDU:ssa (nykyään Taitotalo) eläintenhoidon ammattitutkinnon; osaamisalana trimmaaminen. Koulutus pitää sisällään monipuolisesti opintoja niin koiran ruokinnasta, anatomiasta, hieronnasta, koulutuksesta, terveydestä -ja tietenkin turkin hoidosta ja trimmaamisesta. 

Minua kiinnostaa koirat ja niiden hyvinvointi -turkinhoito on lähellä sydäntäni, sillä omat koirani ovat aina olleet trimmattavia ja jo ensimmäisen pommini olen aina itse trimmannut. Koulutuksen myötä olen oppinut myös työstämään muita turkkilaatuja ja teenkin nykyään niin saksittavia, koneella ajettavia kuin nypittäviä rotuja. 

Perheeseeni kuulu myös puolisoni Paul, joka on alunperin Englannista. Meillä kotona koirille siis puhutaan sekä suomea että englantia. Paul on rekkamies, ja tykkää nikkaroida pihalla kaikkea.